Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Persona 5 Strikers Türkçe yama

27.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Persona 5 Strikers. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iNFECTiON, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Persona 5 Strikers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, popüler jRPG Persona 5in bir yan ürünü olan son derece dinamik bir aksiyon RPGsidir. Dragon Quest (Dragon Quest Heroes), The Legend of Zelda (Hyrule Warriors) ve One Piece (One Piece: Pirate Warriors) gibi benzer bir oyun modeli kullanan ancak harici lisanslara dayanan oyunları.

İndirme sayısı:
9251
Yayın yılı:
2021





Persona 5 Strikers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Persona 5 Strikers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Persona 5 Strikers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Persona 5 Strikers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Persona 5 Strikers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Persona 5 Strikers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Persona 3, ilk PlayStationın günlerine dayanan bir dizi JRPGnin bir sonraki taksitidir.
Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona Ekibinin Shin Megami Tensei serisi: Personayı yeni bir donanım platformu olan Nintendo 3DS konsolunda tanıtma girişimidir.
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
Omega Strikers, spor oyunları ve arcade aksiyon oyunları unsurları ile çılgın bir oyundur.
3DS için Persona Q2, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip klasik bir zindan paletli oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle