Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Omega Strikers Türkçe yama

27.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Omega Strikers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HOODLUM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Omega Strikers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Omega Strikers, spor oyunları ve arcade aksiyon oyunları unsurları ile çılgın bir oyundur. Odyssey Interactive Studio tarafından geliştirilmiştir ve mikro bağlamalı ücretsiz oynaması modelinde dağıtılmıştır.

İndirme sayısı:
8395
Yayın yılı:
2023





Omega Strikers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Omega Strikers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Omega Strikers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Omega Strikers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Omega Strikers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Omega Strikers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nintendonun spor unvanlarına girmesi, sahaya çıkacak hiçbir şeye benzemeyen yeni bir futbol oyunu olan Super Mario Strikers ile devam ediyor.
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, popüler jRPG Persona 5in bir yan ürünü olan son derece dinamik bir aksiyon RPGsidir.
Sınır tanımayan bilimkurgu dövüşü Nintendo DSye geliyor. Guilty Gear Dust Strikers, önceki sürümlerden 21 Guilty Gear karakterinin tümünü içeriyor ve şimdi savaş, aynı anda dört oyuncuya kadar her
Omega Labyrinth Z, 2015 yılındaki Omega Labyrinthin devamı niteliğindedir.
Omega Five, etrafındaki en hayranlık uyandıran grafiklere sahip ilk gerçek yeni nesil, yüksek çözünürlüklü nişancı oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle