Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone Türkçe yama

20.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
PlayStation 4teki Hatsune Miku: Project Diva Future Tone, SEGA tarafından oluşturulan bir dizi ritim oyununun başka bir parçasıdır. Oyun, sesleri Japonyadan Crypton Future Media tarafından geliştirilen profesyonel müzik programlarıyla oluşturulan Hatsune Miku da dahil olmak üzere altı sanal vokalist içeriyor.

İndirme sayısı:
8195
Yayın yılı:
2016





Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hatsune Miku: VR Future Live, PlayStation VR setleri için oluşturulmuş etkileşimli bir sanal konserdir.
Hatsune Miku: Project Mirai DX, Hatsune Miku serisi: Project DIVAnın Hatsune Miku: Project Mirai 2nin geliştirilmiş bir versiyonudur.
PS4 için Hatsune Miku: Project Diva Future Tone DX, orijinal olarak 2016 yılında piyasaya sürülen Hatsune Miku: Project Diva Future Toneun geliştirilmiş bir sürümüdür.
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
Her şey ritimde. Diva Kızları, Fiesta Citynin parlak ışıklarına doğru ilerliyor ve bazı hareketleri bozmaya ve dünyanın en büyük dans yarışmasına katılmaya hazırlanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle