Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Diva Girls: Diva Dancers Türkçe yama

24.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Diva Girls: Diva Dancers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DTCG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Diva Girls: Diva Dancers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Her şey ritimde. Diva Kızları, Fiesta Citynin parlak ışıklarına doğru ilerliyor ve bazı hareketleri bozmaya ve dünyanın en büyük dans yarışmasına katılmaya hazırlanıyor.

İndirme sayısı:
9563
Yayın yılı:
2009





Diva Girls: Diva Dancers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Diva Girls: Diva Dancers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Diva Girls: Diva Dancers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Diva Girls: Diva Dancers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Diva Girls: Diva Dancers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Diva Girls: Diva Dancers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
PlayStation 4teki Hatsune Miku: Project Diva Future Tone, SEGA tarafından oluşturulan bir dizi ritim oyununun başka bir parçasıdır.
PS4 için Hatsune Miku: Project Diva Future Tone DX, orijinal olarak 2016 yılında piyasaya sürülen Hatsune Miku: Project Diva Future Toneun geliştirilmiş bir sürümüdür.
Diva Girls, Wiiye doğru kayıyor. Diva Girls ile ilk kez Nintendo Wiide tanışın.
Girls und Panzer: PS4 için Dream Tank Match, Girls und Panzer adlı popüler anime dizilerine ve filmlerine dayanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle