Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Diva Girls: Princess of Ice Türkçe yama

24.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Diva Girls: Princess of Ice. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Diva Girls: Princess of Ice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Diva Girls, Wiiye doğru kayıyor. Diva Girls ile ilk kez Nintendo Wiide tanışın. Herkesin bir favorisi var ama seninki kim olacak? Kelly, Gabrielle, Alyssa ve Madison, Mucize Buz Festivalinde zafer için paten yapan dört genç kızdır.

İndirme sayısı:
9547
Yayın yılı:
2009





Diva Girls: Princess of Ice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Diva Girls: Princess of Ice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Diva Girls: Princess of Ice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Diva Girls: Princess of Ice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Diva Girls: Princess of Ice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Diva Girls: Princess of Ice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
PlayStation 4teki Hatsune Miku: Project Diva Future Tone, SEGA tarafından oluşturulan bir dizi ritim oyununun başka bir parçasıdır.
Charm Girls Club, Nintendo konsollarının en genç kullanıcılarına yönelik bir dizi üründür.
PS4 için Hatsune Miku: Project Diva Future Tone DX, orijinal olarak 2016 yılında piyasaya sürülen Hatsune Miku: Project Diva Future Toneun geliştirilmiş bir sürümüdür.
Her şey ritimde. Diva Kızları, Fiesta Citynin parlak ışıklarına doğru ilerliyor ve bazı hareketleri bozmaya ve dünyanın en büyük dans yarışmasına katılmaya hazırlanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle