Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anarchy Reigns Türkçe yama

15.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Anarchy Reigns. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir GEAR.

Oyun için türkçe yama metni Anarchy Reigns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
ANARCHY REIGNS™, oyuncuları aynı anda savaşın ortasına koyan, ağır vuruşlu, aksiyon dolu çok oyunculu bir dövüş oyunudur. Oyun, oyuncuların zafer için tam bir mücadelede diğerlerine meydan okuyabileceği Tag Team savaşları ve Battle Royal dahil olmak üzere, oyunculara farklı zorluklar sağlamak için çok çeşitli çok oyunculu modlar içerir.

İndirme sayısı:
10748
Yayın yılı:
2013





Anarchy Reigns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anarchy Reigns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anarchy Reigns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anarchy Reigns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anarchy Reigns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anarchy Reigns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnsanlık her şeyini kaybetti... ...tüm ilerlemesini. ...tüm serveti.
Reigns: Kings & Queens, Nerial tarafından geliştirilen strateji, kart ve roguelike oyun unsurlarını birleştiren ve Nintendo Switchte yayınlanan bir başka Reigns yapımıdır.
Game of Thrones, Nerial stüdyosu tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından piyasaya sürülen Reigns imzası altındaki dördüncü oyunun altyazısıdır.
Reigns, portföyü örn. Devouring Stars ve Devolver Digital tarafından yayınlandı.
Düşman bir uzaylı ırkı Rubi-Kayı işgal ederken, nihai bilim kurgu MMORPG daha da iyi olmak üzere.
Yorumlar
Yorum ekle