Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reigns Türkçe yama

14.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Reigns. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Anthrox.

Oyun için türkçe yama metni Reigns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Reigns, portföyü örn. Devouring Stars ve Devolver Digital tarafından yayınlandı. Başlık PC, Android ve iOSta yayınlandı. StoryReigns, oyuncuyu Orta Çağın orijinal, fazlasıyla abartılı bir vizyonuna götürüyor.

İndirme sayısı:
9229
Yayın yılı:
2016





Reigns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reigns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reigns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reigns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reigns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reigns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Reigns: Kings & Queens, Nerial tarafından geliştirilen strateji, kart ve roguelike oyun unsurlarını birleştiren ve Nintendo Switchte yayınlanan bir başka Reigns yapımıdır.
Game of Thrones, Nerial stüdyosu tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından piyasaya sürülen Reigns imzası altındaki dördüncü oyunun altyazısıdır.
Card Shark, kart hilelerine odaklanan, bulmaca ve arcade öğeleri içeren bir macera oyunudur.
ANARCHY REIGNS™, oyuncuları aynı anda savaşın ortasına koyan, ağır vuruşlu, aksiyon dolu çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Neo Cab, siberpunk ortamını kullanan bir hayatta kalma oyunu ile görsel bir roman anlatı oyununun alışılmadık bir birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle