Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reigns: Kings & Queens Türkçe yama

29.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Reigns: Kings & Queens! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Reigns: Kings & Queens (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Reigns: Kings & Queens, Nerial tarafından geliştirilen strateji, kart ve roguelike oyun unsurlarını birleştiren ve Nintendo Switchte yayınlanan bir başka Reigns yapımıdır.

İndirme sayısı:
8924
Yayın yılı:
2018





Reigns: Kings & Queens oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reigns: Kings & Queens dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reigns: Kings & Queens klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reigns: Kings & Queens ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reigns: Kings & Queens oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reigns: Kings & Queens içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sovereignty: Crown of Kings, karmaşık 4X stratejilerinin mekaniğini klasik taret ve kart unsurlarıyla birleştiren fantezi tabanlı bir strateji oyunudur.
Crusader Kings II: Charlemagne, Europa Universalis mekaniğine dayanan 2012de piyasaya sürülen büyük bir strateji oyunu olan Crusader Kings IInin bir başka eklentisidir.
Game of Thrones, Nerial stüdyosu tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından piyasaya sürülen Reigns imzası altındaki dördüncü oyunun altyazısıdır.
Reigns, portföyü örn. Devouring Stars ve Devolver Digital tarafından yayınlandı.
ANARCHY REIGNS™, oyuncuları aynı anda savaşın ortasına koyan, ağır vuruşlu, aksiyon dolu çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle