Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anarchy Online: Alien Invasion Türkçe yama

08.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Anarchy Online: Alien Invasion. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Team X sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Anarchy Online: Alien Invasion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
Düşman bir uzaylı ırkı Rubi-Kayı işgal ederken, nihai bilim kurgu MMORPG daha da iyi olmak üzere. Gezegen genelinde büyük bir silahlanma çağrısı duyulduğunda, gerilim tırmanır, bağlılıklar teste tabi tutulur ve topyekün savaş tehdidi belirir.

İndirme sayısı:
9586
Yayın yılı:
2004





Anarchy Online: Alien Invasion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anarchy Online: Alien Invasion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anarchy Online: Alien Invasion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anarchy Online: Alien Invasion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anarchy Online: Alien Invasion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anarchy Online: Alien Invasion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnsanlık her şeyini kaybetti... ...tüm ilerlemesini. ...tüm serveti.
Genel: UFO: ALIEN INVASION, şu anda dünyaya sızmak üzere olan düşman uzaylı güçlerine karşı taktiksel mücadele içeren bir strateji oyunudur.
Neredeyse 30.000 yıl ileriye, yaygın cerrahi implantların ve mikroskobik nano robotların insanların çektiği acıların çoğunu giderebileceği bir çağa adım atın.
Yeni bir dünyaya hoş geldiniz, savaşta bir dünya. Lost Eden, Oyun Direktörü olarak benim ilk genişleme paketim olacak ve Gaute ve Marius Yeni Oynanış Özelliklerinin ayak izlerini takip ederek Anarchy
ANARCHY REIGNS™, oyuncuları aynı anda savaşın ortasına koyan, ağır vuruşlu, aksiyon dolu çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle