Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Soldiers of Anarchy Türkçe yama

12.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Soldiers of Anarchy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama BACKLASH.

Oyun için türkçe yama metni Soldiers of Anarchy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
İnsanlık her şeyini kaybetti... ...tüm ilerlemesini. ...tüm serveti. ...ve tüm gururu. Geriye kalan tek şey umut, yeni bir başlangıcın umudu.

İndirme sayısı:
10413
Yayın yılı:
2002





Soldiers of Anarchy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Soldiers of Anarchy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Soldiers of Anarchy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Soldiers of Anarchy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Soldiers of Anarchy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Soldiers of Anarchy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Soldiers: Heroes of World War II, en iyi eğitimli birliklere komuta ettiğimiz, genellikle düşman hatlarının gerisinde her türlü görevi üstlendiğimiz bir strateji oyunudur.
Toy Soldiers 2: Finest Hour, küçük, figüratif askerlerden oluşan bir orduyu kontrol ettiğimiz bir strateji oyunudur (savaş alanı aslında sanal bir askeri modeldir).
Neredeyse 30.000 yıl ileriye, yaygın cerrahi implantların ve mikroskobik nano robotların insanların çektiği acıların çoğunu giderebileceği bir çağa adım atın.
ANARCHY REIGNS™, oyuncuları aynı anda savaşın ortasına koyan, ağır vuruşlu, aksiyon dolu çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Tin Soldiers: Alexander the Great™ klasik bir tarza sahip yeni bir savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle