Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Soldiers: Heroes of World War II Türkçe yama

21.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Soldiers: Heroes of World War II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AAOCG.

Oyun için türkçe yama metni Soldiers: Heroes of World War II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Soldiers: Heroes of World War II, en iyi eğitimli birliklere komuta ettiğimiz, genellikle düşman hatlarının gerisinde her türlü görevi üstlendiğimiz bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8120
Yayın yılı:
2004





Soldiers: Heroes of World War II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Soldiers: Heroes of World War II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Soldiers: Heroes of World War II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Soldiers: Heroes of World War II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Soldiers: Heroes of World War II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Soldiers: Heroes of World War II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Development tarafından geliştirilen World War Heroes, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen çok oyunculu bir FPSdir.
İnsanlık her şeyini kaybetti... ...tüm ilerlemesini. ...tüm serveti.
Toy Soldiers 2: Finest Hour, küçük, figüratif askerlerden oluşan bir orduyu kontrol ettiğimiz bir strateji oyunudur (savaş alanı aslında sanal bir askeri modeldir).
Heroes of Might & Magic serisinin yapımcısı New World Computing şirketi, oyunun üçüncü bölümüne iki ekleme yaptıktan sonra, başka bir destan yaratmak için stratejiyi biraz değiştirmeye karar verdi.
WWII: Pacific Heroes yenilikçi bir aksiyon oyunudur. Popüler bas ve ateş et oyunlarını simülasyon aksiyon oyunlarıyla birleştirir.
Yorumlar
Yorum ekle