Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World War Heroes Türkçe yama

29.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz World War Heroes. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni World War Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
Game Development tarafından geliştirilen World War Heroes, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen çok oyunculu bir FPSdir. Diğer platformların yanı sıra oyun AND ve iOSta mevcuttur.

İndirme sayısı:
9854
Yayın yılı:
2017





World War Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World War Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World War Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World War Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World War Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World War Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Soldiers: Heroes of World War II, en iyi eğitimli birliklere komuta ettiğimiz, genellikle düşman hatlarının gerisinde her türlü görevi üstlendiğimiz bir strateji oyunudur.
Company of Heroes 3, II. Dünya Savaşı sırasında belirlenen popüler taktik gerçek zamanlı stratejiler serisinin üçüncü bölümüdür.
Super Dragon Ball Heroes: World Mission, Akira Toriyamanın manga serisinden bilinen popüler Dragon Ball evreninden karakterleri ve bir animeyi bulabileceğiniz dijital bir kart oyunudur.
Heroes of Might & Magic serisinin yapımcısı New World Computing şirketi, oyunun üçüncü bölümüne iki ekleme yaptıktan sonra, başka bir destan yaratmak için stratejiyi biraz değiştirmeye karar verdi.
WWII: Pacific Heroes yenilikçi bir aksiyon oyunudur. Popüler bas ve ateş et oyunlarını simülasyon aksiyon oyunlarıyla birleştirir.
Yorumlar
Yorum ekle