Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Company of Heroes 3 Türkçe yama

13.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Company of Heroes 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir tEaM wOrLd cRaCk kZ, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Company of Heroes 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Company of Heroes 3, II. Dünya Savaşı sırasında belirlenen popüler taktik gerçek zamanlı stratejiler serisinin üçüncü bölümüdür. Oyunun geliştiricisi, bu türde birçok oyun yaratmış olan Relic Entertainment stüdyosudur.

İndirme sayısı:
10626
Yayın yılı:
2023





Company of Heroes 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Company of Heroes 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Company of Heroes 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Company of Heroes 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Company of Heroes 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Company of Heroes 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Development tarafından geliştirilen World War Heroes, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen çok oyunculu bir FPSdir.
Gerçek Kahramanlar: İtfaiyeci, oyuncuyu günlük bir kahraman olan itfaiyecinin is lekeli botlarına sokan Nintendo Wiiye özel bir birinci şahıs aksiyon oyunudur.
"Company of Heroes 2", 2. Dünya Savaşı sırasında geçen RTS serisinin ikinci bölümüdür.
Ardennes Assault, Relic Entertainmentın gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Company of Heroes 2nin ikinci büyük genişleme paketidir.
Company of Heroes: Tales of Valor, ödüllü Company of Heroes serisinin bir sonraki bağımsız bölümüdür ve üç tek oyunculu kampanya, yeni çok oyunculu modlar, ek haritalar ve birimler dahil olmak üzere
Yorumlar
Yorum ekle