Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Toy Soldiers 2: Finest Hour Türkçe yama

25.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Toy Soldiers 2: Finest Hour. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Toy Soldiers 2: Finest Hour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Toy Soldiers 2: Finest Hour, küçük, figüratif askerlerden oluşan bir orduyu kontrol ettiğimiz bir strateji oyunudur (savaş alanı aslında sanal bir askeri modeldir).

İndirme sayısı:
10051
Yayın yılı:
2023





Toy Soldiers 2: Finest Hour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Toy Soldiers 2: Finest Hour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Toy Soldiers 2: Finest Hour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Toy Soldiers 2: Finest Hour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Toy Soldiers 2: Finest Hour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Toy Soldiers 2: Finest Hour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Firewall Zero Hour, PlayStation 4 ve PlayStation VR sanal gerçeklik başlıkları için geliştirilmiş bir taktik nişancı oyunudur.
Paradox forumundan deneyimli mod yapımcılarından oluşan bir ekip tarafından geliştirilen Darkest Hour, Büyük Savaşın başlamasından bu yana 20.
Soldiers: Heroes of World War II, en iyi eğitimli birliklere komuta ettiğimiz, genellikle düşman hatlarının gerisinde her türlü görevi üstlendiğimiz bir strateji oyunudur.
Yeni genişleme Hearts of Iron III: They Finest Hour oyunun birçok alanını iyileştiriyor.
Tin Soldiers: Alexander the Great™ klasik bir tarza sahip yeni bir savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle