Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pro Rally 2002 Türkçe yama

17.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Pro Rally 2002! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir RESURRECTiON.

Oyun için türkçe yama metni Pro Rally 2002 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: RESURRECTiON
Oyun açıklaması:
O dönemin en ilginç yarışçılarından biri olan Pro Rally 2001in geliştirilmiş versiyonu. Son derece popüler ralliler konusuyla ilgilenen nispeten gerçekçi ve zorlu bir sürüş simülatörü ile uğraşıyoruz.

İndirme sayısı:
8201
Yayın yılı:
2002





Pro Rally 2002 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pro Rally 2002 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pro Rally 2002 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pro Rally 2002 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pro Rally 2002 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pro Rally 2002 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rally Championshipin 6. ve en son sürümü, yepyeni bir oyun motorundan, harika yol tutuşundan ve arcade ve sim yarışlarının kazanan bir kombinasyonundan yararlanıyor.
Siz Şampiyon olmak için yarışırken, yardımcı sürücünüz Nicky Grist ile birlikte uluslararası üne sahip Ford Focus RS WRCnizin direksiyonuna geçin.
Rally Championship Xtreme, sürüş oyunlarında yeni standardı belirliyor.
Rally Fusion: Race of Champions, oyuncuların damalı bayrağa giderken keskin virajlarda kariyerlerini test etmeleri için otantik yol, çöl, dağ ve kutup koşulları dahil olmak üzere dokuz farklı ortam
THQnun eleştirmenlerce beğenilen ralli yarışçısı, 40 benzersiz parkur ve 14 zorlu noktadan noktaya etap ile Game Boy Advancee geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle