Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Colin McRae Rally 3 Türkçe yama

04.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Colin McRae Rally 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Colin McRae Rally 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Siz Şampiyon olmak için yarışırken, yardımcı sürücünüz Nicky Grist ile birlikte uluslararası üne sahip Ford Focus RS WRCnizin direksiyonuna geçin.

İndirme sayısı:
8485
Yayın yılı:
2002





Colin McRae Rally 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Colin McRae Rally 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Colin McRae Rally 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Colin McRae Rally 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Colin McRae Rally 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Colin McRae Rally 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Colin McRea Rally, en ünlü yarış oyunları serilerinden birinin ilk bölümüdür.
Pro Rally 2001, hem sürüş gerçekçiliği hem de görsel-işitsel ortam açısından ünlü Colin McRae Rally 2nin tahtını devirmek için bir rakip ve yarışmacı olan bir ralli simülatörüdür.
Oyunun özü, kulüp rallisinin alt liglerinde başlayacağınız, Mücadeleler, Kupalar, Süper Kupalar, Kalkanlar dahil 20den fazla farklı ralli etkinliği sınıfında zanaatınızı öğreneceğiniz yeni çok
Colin McRae Rally 04te 20den fazla ralli arabası arasından seçim yapan ve hangi şampiyonalarda yarışacağını kontrol eden oyuncu.
Colin McRae: Codemastersın çok başarılı yarış prodüksiyonunun devamı olan PC, PS3 ve X360 için DiRT 2, bir dizi dinamik off-road turnuvasında yer almamızı sağlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle