Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Colin McRae: DiRT 2 Türkçe yama

06.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Colin McRae: DiRT 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iNFLUENCE.

Oyun için türkçe yama metni Colin McRae: DiRT 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Colin McRae: Codemastersın çok başarılı yarış prodüksiyonunun devamı olan PC, PS3 ve X360 için DiRT 2, bir dizi dinamik off-road turnuvasında yer almamızı sağlıyor.

İndirme sayısı:
9895
Yayın yılı:
2009





Colin McRae: DiRT 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Colin McRae: DiRT 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Colin McRae: DiRT 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Colin McRae: DiRT 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Colin McRae: DiRT 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Colin McRae: DiRT 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Colin McRea Rally, en ünlü yarış oyunları serilerinden birinin ilk bölümüdür.
PC, PSP vb. için Colin McRae DiRT 3, ölen bir İskoç ralli sürücüsünün adını taşıyan bir dizi yarış oyununun başka bir bölümüdür.
Siz Şampiyon olmak için yarışırken, yardımcı sürücünüz Nicky Grist ile birlikte uluslararası üne sahip Ford Focus RS WRCnizin direksiyonuna geçin.
Colin McRae Rally 04te 20den fazla ralli arabası arasından seçim yapan ve hangi şampiyonalarda yarışacağını kontrol eden oyuncu.
DIRT: Colin McRae Off-Road, 1998de oluşturulan ve o zamandan beri ünlü İskoç yarış pilotunun adıyla markalaşan PC, X360 ve PS3 için en çok satan yarış oyunu serisinin fiili bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle