Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rally Fusion: Race of Champions Türkçe yama

26.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Rally Fusion: Race of Champions! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rally Fusion: Race of Champions (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Rally Fusion: Race of Champions, oyuncuların damalı bayrağa giderken keskin virajlarda kariyerlerini test etmeleri için otantik yol, çöl, dağ ve kutup koşulları dahil olmak üzere dokuz farklı ortam sunar.

İndirme sayısı:
10282
Yayın yılı:
2002





Rally Fusion: Race of Champions oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rally Fusion: Race of Champions dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rally Fusion: Race of Champions klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rally Fusion: Race of Champions ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rally Fusion: Race of Champions oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rally Fusion: Race of Champions içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trials Fusion, enduro motosikletlerinin başrolde olduğu bir arcade oyun serisinin dördüncü tam teşekküllü bölümüdür.
Jimmy Neutron: PS2 ve GCNde yayınlanan Jet Fusion, özellikle genç oyuncular için oluşturulmuş klasik bir üç boyutlu arcade oyunudur.
PS one, 1994ün sonunda Avrupaya ilk geldiğinde, özellikle oyun dünyasının dikkatini çeken, Wipeout adlı süper hızlı fütürist bir yarışçı olan bir lansman oyunu vardı.
İnanılmaz derecede popüler olan Beyblade TV programından uyarlanan BeyBlade: Metal Fusion, Nintendo DS™ ve Wii™de patlamaya hazır!
Galcon Fusion, oynanışı oyuncuların rekabetine dayanan (bilgisayar kontrollü bir rakiple oynamak da mümkündür) bir uzay gemisi filosunu kullanan basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle