Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trials Fusion Türkçe yama

12.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Trials Fusion. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama TFT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Trials Fusion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Trials Fusion, enduro motosikletlerinin başrolde olduğu bir arcade oyun serisinin dördüncü tam teşekküllü bölümüdür. Finli bir stüdyo olan RedLynxin geliştiricileri, kanıtlanmış çözümlerden yararlandı ve bunları etkileyici görsel-işitsellerin yanı sıra birkaç yeni özellikle zenginleştirdi.

İndirme sayısı:
9587
Yayın yılı:
2014





Trials Fusion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trials Fusion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trials Fusion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trials Fusion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trials Fusion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trials Fusion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
To-Fu: The Trials of Chi, mantıksal oyunun öğelerini içeren iki boyutlu bir arcade platformudur.
Trials HD, tam ölçekli, fizik tabanlı bir motosiklet yarış oyunudur.
Jimmy Neutron: PS2 ve GCNde yayınlanan Jet Fusion, özellikle genç oyuncular için oluşturulmuş klasik bir üç boyutlu arcade oyunudur.
İnanılmaz derecede popüler olan Beyblade TV programından uyarlanan BeyBlade: Metal Fusion, Nintendo DS™ ve Wii™de patlamaya hazır!
Galcon Fusion, oynanışı oyuncuların rekabetine dayanan (bilgisayar kontrollü bir rakiple oynamak da mümkündür) bir uzay gemisi filosunu kullanan basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle