Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Galcon Fusion Türkçe yama

10.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Galcon Fusion! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Galcon Fusion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Galcon Fusion, oynanışı oyuncuların rekabetine dayanan (bilgisayar kontrollü bir rakiple oynamak da mümkündür) bir uzay gemisi filosunu kullanan basit bir arcade oyunudur.

İndirme sayısı:
8172
Yayın yılı:
2010





Galcon Fusion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Galcon Fusion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Galcon Fusion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Galcon Fusion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Galcon Fusion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Galcon Fusion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trials Fusion, enduro motosikletlerinin başrolde olduğu bir arcade oyun serisinin dördüncü tam teşekküllü bölümüdür.
Jimmy Neutron: PS2 ve GCNde yayınlanan Jet Fusion, özellikle genç oyuncular için oluşturulmuş klasik bir üç boyutlu arcade oyunudur.
PS one, 1994ün sonunda Avrupaya ilk geldiğinde, özellikle oyun dünyasının dikkatini çeken, Wipeout adlı süper hızlı fütürist bir yarışçı olan bir lansman oyunu vardı.
Rally Fusion: Race of Champions, oyuncuların damalı bayrağa giderken keskin virajlarda kariyerlerini test etmeleri için otantik yol, çöl, dağ ve kutup koşulları dahil olmak üzere dokuz farklı ortam
İnanılmaz derecede popüler olan Beyblade TV programından uyarlanan BeyBlade: Metal Fusion, Nintendo DS™ ve Wii™de patlamaya hazır!
Yorumlar
Yorum ekle