Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jimmy Neutron: Jet Fusion Türkçe yama

14.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Jimmy Neutron: Jet Fusion. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Jimmy Neutron: Jet Fusion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Jimmy Neutron: PS2 ve GCNde yayınlanan Jet Fusion, özellikle genç oyuncular için oluşturulmuş klasik bir üç boyutlu arcade oyunudur. Geliştiriciler tarafından hazırlanan seviyelerin üstesinden gelen, çeşitli bulmacaları çözen ve tuhaf ama son derece faydalı icatlar kullanan ünvanlı deha rolünü oynuyoruz.

İndirme sayısı:
10800
Yayın yılı:
2003





Jimmy Neutron: Jet Fusion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jimmy Neutron: Jet Fusion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jimmy Neutron: Jet Fusion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jimmy Neutron: Jet Fusion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jimmy Neutron: Jet Fusion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jimmy Neutron: Jet Fusion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trials Fusion, enduro motosikletlerinin başrolde olduğu bir arcade oyun serisinin dördüncü tam teşekküllü bölümüdür.
PS one, 1994ün sonunda Avrupaya ilk geldiğinde, özellikle oyun dünyasının dikkatini çeken, Wipeout adlı süper hızlı fütürist bir yarışçı olan bir lansman oyunu vardı.
Nicktoonsun en büyük kötüleri ilk kez SpongeBob SquarePants, Timmy Turner, Jimmy Neutron ve Danny Phantom gibi en sevdiğiniz karakterlerle karşı karşıya geliyor.
Rally Fusion: Race of Champions, oyuncuların damalı bayrağa giderken keskin virajlarda kariyerlerini test etmeleri için otantik yol, çöl, dağ ve kutup koşulları dahil olmak üzere dokuz farklı ortam
Galcon Fusion, oynanışı oyuncuların rekabetine dayanan (bilgisayar kontrollü bir rakiple oynamak da mümkündür) bir uzay gemisi filosunu kullanan basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle