Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rally Championship Türkçe yama

19.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Rally Championship. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir POSTMORTEM.

Oyun için türkçe yama metni Rally Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Rally Championshipin 6. ve en son sürümü, yepyeni bir oyun motorundan, harika yol tutuşundan ve arcade ve sim yarışlarının kazanan bir kombinasyonundan yararlanıyor.

İndirme sayısı:
8395
Yayın yılı:
2002





Rally Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rally Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rally Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rally Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rally Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rally Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
X-Miles, 1996da Europress tarafından piyasaya sürülen mükemmel Network Q RAC Rally Championship oyununa resmi bir ektir.
2010 Dünya Ralli Şampiyonasının zorlu mücadelesini üstlenin ve nihai taç için rekabet etmek için direksiyonun başına geçin.
Rally Championship Xtreme, sürüş oyunlarında yeni standardı belirliyor.
Europress tarafından 1993 yılında piyasaya sürülen Network Q Rally Rally oyununun devamı niteliğindeki oyun, tarihin en popüler ve en yüksek reytingli ralli oyunlarından biridir.
Uluslararası Ralli Şampiyonası, Europress tarafından yayınlanan ralli oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle