Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WRC: FIA World Rally Championship Türkçe yama

04.10.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, WRC: FIA World Rally Championship, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DOC.

Oyun için türkçe yama metni WRC: FIA World Rally Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
2010 Dünya Ralli Şampiyonasının zorlu mücadelesini üstlenin ve nihai taç için rekabet etmek için direksiyonun başına geçin. Resmi arabalardan birini seçin ve zamana karşı gerçek bir zaman mücadelesinde tüm WRC etkinliklerinde yarışın.

İndirme sayısı:
8647
Yayın yılı:
2010





WRC: FIA World Rally Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WRC: FIA World Rally Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WRC: FIA World Rally Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WRC: FIA World Rally Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WRC: FIA World Rally Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WRC: FIA World Rally Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rally Championshipin 6. ve en son sürümü, yepyeni bir oyun motorundan, harika yol tutuşundan ve arcade ve sim yarışlarının kazanan bir kombinasyonundan yararlanıyor.
X-Miles, 1996da Europress tarafından piyasaya sürülen mükemmel Network Q RAC Rally Championship oyununa resmi bir ektir.
Rally Championship Xtreme, sürüş oyunlarında yeni standardı belirliyor.
Europress tarafından 1993 yılında piyasaya sürülen Network Q Rally Rally oyununun devamı niteliğindeki oyun, tarihin en popüler ve en yüksek reytingli ralli oyunlarından biridir.
Uluslararası Ralli Şampiyonası, Europress tarafından yayınlanan ralli oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle