Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

International Rally Championship Türkçe yama

12.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz International Rally Championship. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni International Rally Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Uluslararası Ralli Şampiyonası, Europress tarafından yayınlanan ralli oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür. Yalnızca İngilterenin kasvetli vahşi doğasında yarışan selefimizden farklı olarak, bu sefer tüm dünyadaki yarışlara katılma fırsatımız var.

İndirme sayısı:
9120
Yayın yılı:
1997





International Rally Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) International Rally Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales International Rally Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama International Rally Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


International Rally Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve International Rally Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rally Championshipin 6. ve en son sürümü, yepyeni bir oyun motorundan, harika yol tutuşundan ve arcade ve sim yarışlarının kazanan bir kombinasyonundan yararlanıyor.
X-Miles, 1996da Europress tarafından piyasaya sürülen mükemmel Network Q RAC Rally Championship oyununa resmi bir ektir.
2010 Dünya Ralli Şampiyonasının zorlu mücadelesini üstlenin ve nihai taç için rekabet etmek için direksiyonun başına geçin.
Rally Championship Xtreme, sürüş oyunlarında yeni standardı belirliyor.
Europress tarafından 1993 yılında piyasaya sürülen Network Q Rally Rally oyununun devamı niteliğindeki oyun, tarihin en popüler ve en yüksek reytingli ralli oyunlarından biridir.
Yorumlar
Yorum ekle