Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

GT Advance 2: Rally Racing Türkçe yama

25.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız GT Advance 2: Rally Racing. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni GT Advance 2: Rally Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
THQnun eleştirmenlerce beğenilen ralli yarışçısı, 40 benzersiz parkur ve 14 zorlu noktadan noktaya etap ile Game Boy Advancee geri dönüyor. GT Advance 2, her biri farklı yol tutuşu, hızlanma, yol tutuşu ve maksimum hıza sahip dünyanın en iyi 15 ralli otomobilini içeriyor.

İndirme sayısı:
8711
Yayın yılı:
2002





GT Advance 2: Rally Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) GT Advance 2: Rally Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales GT Advance 2: Rally Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama GT Advance 2: Rally Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


GT Advance 2: Rally Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve GT Advance 2: Rally Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Boy Advance için GT Advance Championship Racing, Daihatsu, Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki ve Toyotanın gerçek dünya sürüşlerini içeren mükemmel bir yarış simülasyonudur.
GT Advance 3: Pro Concept Racing, en ünlü "cep yarışçılarından" birinin bir sonraki bölümüdür.
"Racing Gears Advance", eylemi izometrik projeksiyonda gösterilen arcade yarış oyunları türüne aittir.
AND ve iOS için Rush Rally 2, Sonic & All-Stars Racing Transformed ve Split/Secondun PSP versiyonunu birlikte yaratan stüdyo Brownmonster Limited tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, 2001 yılında Game Boy Advance platformunda başlatılan Advance Wars serisinin ilk iki bölümünün yeniden çevrimidir.
Yorumlar
Yorum ekle