Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield 1: Apocalypse Türkçe yama

17.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Battlefield 1: Apocalypse. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield 1: Apocalypse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir. DLC, çaresiz askerlerin açmazı kırmaya ve cepheyi kendi lehlerine kaydırmaya çalıştığı andan itibaren, oyuncuların I.

İndirme sayısı:
8530
Yayın yılı:
2018





Battlefield 1: Apocalypse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield 1: Apocalypse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield 1: Apocalypse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield 1: Apocalypse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield 1: Apocalypse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield 1: Apocalypse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Battlefield 2, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam adlı son derece popüler PC FPS oyunlarının yanı sıra PlayStation 2 için Battlefield: Modern Combatın bir devamıdır.
Battlefield 4: Second Assault, Battlefield serisinin tamamından sorumlu stüdyo olan DICE tarafından geliştirilen popüler nişancı Battlefield 4ün beş çok oyunculu DLC eklentisinden ikincisidir.
Battlefield V, Electronic Artsın bir yan kuruluşu olan DICE tarafından geliştirilen en çok satan birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi.
Battlefield 3: End Game, İsveç stüdyosu EA DICE tarafından geliştirilen mükemmel FPP nişancı Battlefield 3e eklenen beşinci ve son büyük ücretli oyundur.
PC, XONE vb. için Final Stand, çok oyunculu odaklı bir FPS oyunu olan Electronic Arts tarafından Battlefield 4ün beşinci ve son genişlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle