Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield 2 Türkçe yama

19.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Battlefield 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
PC için Battlefield 2, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam adlı son derece popüler PC FPS oyunlarının yanı sıra PlayStation 2 için Battlefield: Modern Combatın bir devamıdır.

İndirme sayısı:
9448
Yayın yılı:
2005





Battlefield 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII, ödüllü aksiyon oyunu Battlefield 1942nin ikinci resmi genişleme paketidir.
Battlefield 1: Revolution, çevrimiçi oyun odaklı popüler birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi olan Battlefield 1 oyununun tam sürümüdür.
Battlefield 2: Modern Combat, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnamın devamı olan konsol versiyonudur.
Battlefield 2142, Digital Illusionsın Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2 ve çok sayıda uzantıyı içeren popüler taktik aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle