Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield 1: Revolution Türkçe yama

18.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Battlefield 1: Revolution. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CBR sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield 1: Revolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Battlefield 1: Revolution, çevrimiçi oyun odaklı popüler birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi olan Battlefield 1 oyununun tam sürümüdür.

İndirme sayısı:
9576
Yayın yılı:
2017





Battlefield 1: Revolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield 1: Revolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield 1: Revolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield 1: Revolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield 1: Revolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield 1: Revolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Battlefield 2, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam adlı son derece popüler PC FPS oyunlarının yanı sıra PlayStation 2 için Battlefield: Modern Combatın bir devamıdır.
PC, PS4 ve XONE için Battlefield 1, çok oyunculu oyun deneyimine odaklanan en popüler birinci şahıs nişancı serilerinden birinin tam teşekküllü bir başka bölümüdür.
Battlefield 4: Second Assault, Battlefield serisinin tamamından sorumlu stüdyo olan DICE tarafından geliştirilen popüler nişancı Battlefield 4ün beş çok oyunculu DLC eklentisinden ikincisidir.
Battlefield V, Electronic Artsın bir yan kuruluşu olan DICE tarafından geliştirilen en çok satan birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi.
Battlefield 2142, Digital Illusionsın Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2 ve çok sayıda uzantıyı içeren popüler taktik aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle