Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield V Türkçe yama

07.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Battlefield V! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield V (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Battlefield V, Electronic Artsın bir yan kuruluşu olan DICE tarafından geliştirilen en çok satan birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi.

İndirme sayısı:
8281
Yayın yılı:
2018





Battlefield V oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield V dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield V klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield V ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield V oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield V içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Battlefield 2, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam adlı son derece popüler PC FPS oyunlarının yanı sıra PlayStation 2 için Battlefield: Modern Combatın bir devamıdır.
Battlefield 4: Second Assault, Battlefield serisinin tamamından sorumlu stüdyo olan DICE tarafından geliştirilen popüler nişancı Battlefield 4ün beş çok oyunculu DLC eklentisinden ikincisidir.
Battlefield 1: Revolution, çevrimiçi oyun odaklı popüler birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi olan Battlefield 1 oyununun tam sürümüdür.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Battlefield: Bad Company, Digital Illusions ve Electronic Artsın ortak çabası olan başarılı taktik aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle