Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield 3: End Game Türkçe yama

19.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Battlefield 3: End Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield 3: End Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Battlefield 3: End Game, İsveç stüdyosu EA DICE tarafından geliştirilen mükemmel FPP nişancı Battlefield 3e eklenen beşinci ve son büyük ücretli oyundur.

İndirme sayısı:
9886
Yayın yılı:
2013





Battlefield 3: End Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield 3: End Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield 3: End Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield 3: End Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield 3: End Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield 3: End Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Battlefield 2, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam adlı son derece popüler PC FPS oyunlarının yanı sıra PlayStation 2 için Battlefield: Modern Combatın bir devamıdır.
PC, PS4 ve XONE için Battlefield 1, çok oyunculu oyun deneyimine odaklanan en popüler birinci şahıs nişancı serilerinden birinin tam teşekküllü bir başka bölümüdür.
Battlefield 4: Second Assault, Battlefield serisinin tamamından sorumlu stüdyo olan DICE tarafından geliştirilen popüler nişancı Battlefield 4ün beş çok oyunculu DLC eklentisinden ikincisidir.
Battlefield V, Electronic Artsın bir yan kuruluşu olan DICE tarafından geliştirilen en çok satan birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle