Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield 4: Final Stand Türkçe yama

01.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Battlefield 4: Final Stand, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DBH.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield 4: Final Stand (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
PC, XONE vb. için Final Stand, çok oyunculu odaklı bir FPS oyunu olan Electronic Arts tarafından Battlefield 4ün beşinci ve son genişlemesidir. Çekirdek oyun gibi, DLC de İsveçli stüdyo DICE tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8695
Yayın yılı:
2014





Battlefield 4: Final Stand oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield 4: Final Stand dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield 4: Final Stand klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield 4: Final Stand ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield 4: Final Stand oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield 4: Final Stand içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Time Stand Still, İsveçte kalıcı olarak yaşayan bir İngiliz kadın olan genç bayan dedektif Carol Reed rolünü oynadığımız bir dizi macera oyununun (Remedy ve Hope Springs Eternaldan sonra) üçüncü
Öne Çık: VR Battle Royale, bağımsız stüdyo Raptor Lab tarafından geliştirilen bir FPSdir.
Age of Darkness: Final Stand, Avustralya stüdyosu PlaySide tarafından oluşturulan bir RTSdir.
Ragnarok: Colossus, İskandinav mitolojisinden esinlenen bir fantezi evreninde geçen, kule savunma stratejisi unsurlarına sahip bir kooperatif aksiyon oyunudur.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle