Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Witcher Adventure Game Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Witcher Adventure Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Ackerlight.

Oyun için türkçe yama metni The Witcher Adventure Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
PC, AND ve iOS için The Witcher Adventure Game, Fantasy Flight Game tarafından yayınlanan masa oyununun bir CD Projekt REDin dijital uyarlamasıdır.

İndirme sayısı:
8984
Yayın yılı:
2014





The Witcher Adventure Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Witcher Adventure Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Witcher Adventure Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Witcher Adventure Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Witcher Adventure Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Witcher Adventure Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gwent: PC, PS4 ve XONE için The Witcher Card Game, Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan Witcher evrenindeki kahramanlar ve birimler üzerinde bize komutlar veren klasik bir fantezi kart oyunudur.
Rogue: The Adventure Game, zindan tarayıcılarının atası olarak kabul edilen, 1983te yaratılmış bir cRPGdir.
Yüzüklerin Efendisi: Yaşayan Kart Oyunu, Fantasy Flight Games tarafından oluşturulan ve Yüzüklerin Efendisi lisansı temel alınarak oluşturulan kart oyununun sanal bir uyarlamasıdır.
Maceraya Hazır mısınız? Gelin, Zynganın en yeni oyunu Adventure Worldü oynayın.
Adventure Time Game Wizard, Cartoon Network kanalı tarafından yayınlanan popüler TV dizisi Adventure Timeın çılgın evreninde geçen mizahi bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle