Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rogue: The Adventure Game Türkçe yama

25.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rogue: The Adventure Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DiViNE.

Oyun için türkçe yama metni Rogue: The Adventure Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Rogue: The Adventure Game, zindan tarayıcılarının atası olarak kabul edilen, 1983te yaratılmış bir cRPGdir. Oyuncular, içinde saklı hazineleri bulmak için bir yeraltı labirentine giden cesur bir gözüpek rolünü üstlenirler.

İndirme sayısı:
8582
Yayın yılı:
1983





Rogue: The Adventure Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rogue: The Adventure Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rogue: The Adventure Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rogue: The Adventure Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rogue: The Adventure Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rogue: The Adventure Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Pals, Zelda 2, Adventure Time, Castle Crashers ve Banjo-Kazooie gibi yapımlardan ilham alan bir 2D aksiyon-macera oyunudur.
Adventure Player Studio FromSoftware aslında kelimenin klasik anlamıyla bir oyun değildir.
Anacondas: 3D Adventure Game, Sony stüdyolarında üretilen, olayların üçüncü taraf bakış açısıyla izlendiği bir aksiyon oyunudur.
Yüzüklerin Efendisi: Yaşayan Kart Oyunu, Fantasy Flight Games tarafından oluşturulan ve Yüzüklerin Efendisi lisansı temel alınarak oluşturulan kart oyununun sanal bir uyarlamasıdır.
RoboCop: Rogue City, Rambo: The Video Game ve Terminator: Resistance gibi oyunların arkasındaki Polonyalı stüdyo Teyon tarafından geliştirilen bir FPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle