Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Adventure World: An Indiana Jones Game Türkçe yama

06.06.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Adventure World: An Indiana Jones Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MTCT.

Oyun için türkçe yama metni Adventure World: An Indiana Jones Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Maceraya Hazır mısınız? Gelin, Zynganın en yeni oyunu Adventure Worldü oynayın. Yılanlarla dolu cesur ormanlar, örümceklerle dolu mağaralar ve tuzaklarla dolu antik tapınaklar.

İndirme sayısı:
9470
Yayın yılı:
2011





Adventure World: An Indiana Jones Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Adventure World: An Indiana Jones Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Adventure World: An Indiana Jones Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Adventure World: An Indiana Jones Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Adventure World: An Indiana Jones Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Adventure World: An Indiana Jones Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yepyeni bir destansı macerada efsanevi kahraman Indiana Jonesun yerine geçin!
Indiana Jones and the Last Crusadein büyük başarısından sonra, LucasArtstan programcılar, tanınmış bir arkeoloğun maceralarını içeren başka bir oyun yayınlamaya karar verdiler.
Indiana Jones ve Son Haçlı Seferi, LucasArts için o kadar karlı bir konu oldu ki, arkeolog unvanının film maceralarının üçüncü bölümüne dayanan bir değil iki oyun yapmaya karar verildi.
Indiana Jones: The Original Adventures, ödüllü LEGO Star Wars 1 & 2yi yaratan ekibin en son oyunudur.
Indiana Jones ve Masaüstü Maceraları, 1990ların ortalarında Windows işletim sistemi kullanıcılarına yönelik bir dizi basit macera oyununun ilk ürünüdür.
Yorumlar
Yorum ekle