Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Adventure Time Game Wizard Türkçe yama

11.12.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Adventure Time Game Wizard. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Adventure Time Game Wizard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Adventure Time Game Wizard, Cartoon Network kanalı tarafından yayınlanan popüler TV dizisi Adventure Timeın çılgın evreninde geçen mizahi bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
9283
Yayın yılı:
2015





Adventure Time Game Wizard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Adventure Time Game Wizard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Adventure Time Game Wizard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Adventure Time Game Wizard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Adventure Time Game Wizard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Adventure Time Game Wizard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, popüler animasyon TV şovu Adventure Timea dayanan bir aksiyon-macera oyunudur.
Adventure Time: Puzzle Quest, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler Adventure Time animasyon serisinin lisansı altında oluşturulmuş, RPG unsurlarına sahip bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Adventure Time: Finn ve Jake Investigations, Madagascar 3: The Video Game ve Ben 10 Omniversein yaratıcıları Vicious Cycle Software tarafından geliştirilen bir PC aksiyon-macera oyunudur.
Rogue: The Adventure Game, zindan tarayıcılarının atası olarak kabul edilen, 1983te yaratılmış bir cRPGdir.
TITANIC tarihindeki en büyük transatlantik yolcu gemisinin batmasıyla bağlantılı trajik olaylara dayanan bir macera oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle