Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gwent: The Witcher Card Game Türkçe yama

03.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Gwent: The Witcher Card Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gwent: The Witcher Card Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Gwent: PC, PS4 ve XONE için The Witcher Card Game, Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan Witcher evrenindeki kahramanlar ve birimler üzerinde bize komutlar veren klasik bir fantezi kart oyunudur.

İndirme sayısı:
8500
Yayın yılı:
2018





Gwent: The Witcher Card Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gwent: The Witcher Card Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gwent: The Witcher Card Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gwent: The Witcher Card Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gwent: The Witcher Card Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gwent: The Witcher Card Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Thanedd Coup, 2018de Gwent: The Witcher Card Game adı altında piyasaya sürülen kart oyununun on birinci mini eklentisidir.
Gwent: Way of The Witcher, Witcher oyunları serisinden, Andrzej Sapkowskinin kitaplarından ve TV dizisinden bilinen bir fantezi evreninde geçen bir kart oyununa altıncı eklentidir.
Gwent: Merchants of Ofir, Andrzej Sapkowski Gwent: The Witcher Card Game tarafından yaratılan popüler fantezi evreninde geçen 2018 kart oyununa bir başka eklentidir.
Gwent: Novigrad, Polonyalı bir fantezi yazarı olan Andrzej Sapkowskinin roman serisine dayanan, The Witcher RPG serisinden bilinen evrende geçen bir kart oyunu olan Gwent: The Witcher Card Gamein bir
Gwent: Once Upon a Pyre, Gwent: The Witcher Card Game için bir X mini genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle