Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe Türkçe yama

15.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DEFJAM.

Oyun için türkçe yama metni Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
TalonSoftun 1995teki mükemmel sıra tabanlı stratejisinin yenilenmiş versiyonu. Bir kez daha, Ardennes Savaşı olarak bilinen II. Dünya Savaşı tarihindeki en önemli savaşlardan birinin gerçekliğine geçiyoruz.

İndirme sayısı:
10828
Yayın yılı:
1996





Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battleground 1: Bulge Ardennes Deluxe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ardennes Offensive, IncaGoldun bir başka düşük bütçeli teklifidir (1999da SSG tarafından yaratılan aynı adlı klasik savaş oyunuyla karıştırılmamalıdır).
Ardennes, John Tiller ve TalonSoft stüdyosu tarafından. Bu kez yaratıcılar, Amerika Birleşik Devletleri tarihinden bir konuyla ilgili bir atölye çalışmasına katılarak, oyuncuların Amerikan İç
Battleground yazarlarının serinin önceki bölümünde oyunculara bağışladığı Napolyon zamanlarına yapılan bir geziden sonra, oyunun dördüncü bölümünde Amerikan İç Savaşı gerçeğine dönüyoruz.
Battleground: Ardennes, oyuncuları II. Dünya Savaşının en önemli muharebelerinden birine götüren sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
Bulge Savaşı, Shenandoah Studionun sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle