Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ardennes Offensive Türkçe yama

10.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ardennes Offensive. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AGES, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Ardennes Offensive (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Ardennes Offensive, IncaGoldun bir başka düşük bütçeli teklifidir (1999da SSG tarafından yaratılan aynı adlı klasik savaş oyunuyla karıştırılmamalıdır).

İndirme sayısı:
9429
Yayın yılı:
2006





Ardennes Offensive oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ardennes Offensive dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ardennes Offensive klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ardennes Offensive ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ardennes Offensive oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ardennes Offensive içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Belirleyici Kampanyalar: Ardennes Offensive, 2010 yılında piyasaya sürülen sıra tabanlı strateji serisinin dördüncü bölümüdür.
Offensive Combat, mikro ödemeli ücretsiz bir modele dayalı bir FPS oyunudur.
Ardennes Assault, Relic Entertainmentın gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Company of Heroes 2nin ikinci büyük genişleme paketidir.
Battleground: Ardennes, oyuncuları II. Dünya Savaşının en önemli muharebelerinden birine götüren sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
Tank Taburu: Western Front, tankı sürdüğümüz bir arcade simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle