Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battleground: Ardennes Türkçe yama

05.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Battleground: Ardennes, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama AGES.

Oyun için türkçe yama metni Battleground: Ardennes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Battleground: Ardennes, oyuncuları II. Dünya Savaşının en önemli muharebelerinden birine götüren sıra tabanlı bir savaş stratejisidir. Oyun John Tiller tarafından tasarlandı ve gerçek stratejistler için savaş oyunları konusunda uzmanlaşmış Amerikan stüdyosu TalonSoftun ilk üretimi.

İndirme sayısı:
8649
Yayın yılı:
1995





Battleground: Ardennes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battleground: Ardennes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battleground: Ardennes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battleground: Ardennes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battleground: Ardennes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battleground: Ardennes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ardennes Offensive, IncaGoldun bir başka düşük bütçeli teklifidir (1999da SSG tarafından yaratılan aynı adlı klasik savaş oyunuyla karıştırılmamalıdır).
Ardennes, John Tiller ve TalonSoft stüdyosu tarafından. Bu kez yaratıcılar, Amerika Birleşik Devletleri tarihinden bir konuyla ilgili bir atölye çalışmasına katılarak, oyuncuların Amerikan İç
Ardennes Assault, Relic Entertainmentın gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Company of Heroes 2nin ikinci büyük genişleme paketidir.
TalonSoftun 1995teki mükemmel sıra tabanlı stratejisinin yenilenmiş versiyonu.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan popüler Battleground stratejik serisinin yedinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle