Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battleground 2: Gettysburg Türkçe yama

06.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Battleground 2: Gettysburg! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UP7.

Oyun için türkçe yama metni Battleground 2: Gettysburg (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
Ardennes, John Tiller ve TalonSoft stüdyosu tarafından. Bu kez yaratıcılar, Amerika Birleşik Devletleri tarihinden bir konuyla ilgili bir atölye çalışmasına katılarak, oyuncuların Amerikan İç Savaşının en kanlı savaşına katılmalarına izin veriyor.

İndirme sayısı:
10111
Yayın yılı:
1995





Battleground 2: Gettysburg oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battleground 2: Gettysburg dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battleground 2: Gettysburg klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battleground 2: Gettysburg ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battleground 2: Gettysburg oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battleground 2: Gettysburg içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan kült stratejik serinin bir sonraki sekizinci bölümü.
Battleground: Ardennes, oyuncuları II. Dünya Savaşının en önemli muharebelerinden birine götüren sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
Ultimate General: Gettysburg, Amerikan İç Savaşının en büyük savaşı olan Gettysburg Savaşını yeniden yapılandıran bir strateji oyunudur.
Gettysburg: The Tide Turns for PC ve iOS, Crisis in Command serisi ve Battle of the Bulgedan bilinen tür meraklıları Shenandoah tarafından geliştirilen, ünlü Gettysburg savaşının sıra tabanlı bir
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan popüler Battleground stratejik serisinin yedinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle