Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gettysburg: The Tide Turns Türkçe yama

01.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Gettysburg: The Tide Turns. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Gettysburg: The Tide Turns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Gettysburg: The Tide Turns for PC ve iOS, Crisis in Command serisi ve Battle of the Bulgedan bilinen tür meraklıları Shenandoah tarafından geliştirilen, ünlü Gettysburg savaşının sıra tabanlı bir rekreasyonudur.

İndirme sayısı:
10098
Yayın yılı:
2023





Gettysburg: The Tide Turns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gettysburg: The Tide Turns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gettysburg: The Tide Turns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gettysburg: The Tide Turns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gettysburg: The Tide Turns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gettysburg: The Tide Turns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Scourge of War: Gettysburg, Take Command döngüsünün yaratıcısı Norb Timpko tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo olan NorbSoftDevin eseridir.
Açıklama American Civil War™: Gettysburgdaki aksiyona dalın ve Little Round Top ve Picketts Charge gibi ünlü çatışmalardan ilham alan ayrıntılı 3D savaş alanlarının ihtişamını yaşayın.
Ardennes, John Tiller ve TalonSoft stüdyosu tarafından. Bu kez yaratıcılar, Amerika Birleşik Devletleri tarihinden bir konuyla ilgili bir atölye çalışmasına katılarak, oyuncuların Amerikan İç
İç Savaşın sonucu tehlikede. Silahlar, zırhlar ve makineler zamanda geriye gönderildi.
Ultimate General: Gettysburg, Amerikan İç Savaşının en büyük savaşı olan Gettysburg Savaşını yeniden yapılandıran bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle