Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gettysburg: Armored Warfare Türkçe yama

18.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Gettysburg: Armored Warfare. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DECADE.

Oyun için türkçe yama metni Gettysburg: Armored Warfare (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
İç Savaşın sonucu tehlikede. Silahlar, zırhlar ve makineler zamanda geriye gönderildi. Konfederasyon güçleri şimdi Birliği devirmeye ve tarihin akışını değiştirmeye çalışıyor.

İndirme sayısı:
9940
Yayın yılı:
2012





Gettysburg: Armored Warfare oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gettysburg: Armored Warfare dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gettysburg: Armored Warfare klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gettysburg: Armored Warfare ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gettysburg: Armored Warfare oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gettysburg: Armored Warfare içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Scourge of War: Gettysburg, Take Command döngüsünün yaratıcısı Norb Timpko tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo olan NorbSoftDevin eseridir.
Armored Core 3, Armored Core for PlayStation 2nin ilk sürümlerinden biri.
Armored Warfare, oyuncuları bir tank sürücüsü rolüne sokan bir MMO oyunudur.
Ultimate General: Gettysburg, Amerikan İç Savaşının en büyük savaşı olan Gettysburg Savaşını yeniden yapılandıran bir strateji oyunudur.
Gettysburg: The Tide Turns for PC ve iOS, Crisis in Command serisi ve Battle of the Bulgedan bilinen tür meraklıları Shenandoah tarafından geliştirilen, ünlü Gettysburg savaşının sıra tabanlı bir
Yorumlar
Yorum ekle