Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scourge of War: Gettysburg Türkçe yama

21.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Scourge of War: Gettysburg. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Scourge of War: Gettysburg (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Scourge of War: Gettysburg, Take Command döngüsünün yaratıcısı Norb Timpko tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo olan NorbSoftDevin eseridir.

İndirme sayısı:
8400
Yayın yılı:
2012





Scourge of War: Gettysburg oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scourge of War: Gettysburg dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scourge of War: Gettysburg klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scourge of War: Gettysburg ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scourge of War: Gettysburg oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scourge of War: Gettysburg içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklama American Civil War™: Gettysburgdaki aksiyona dalın ve Little Round Top ve Picketts Charge gibi ünlü çatışmalardan ilham alan ayrıntılı 3D savaş alanlarının ihtişamını yaşayın.
Scourge of War: PC için Waterloo, Take Command serisinden de bilinen bağımsız bir NorbSoftDev tarafından geliştirilen, yüksek puan alan bir dizi taktik gerçek zamanlı strateji oyununun ikinci
İç Savaşın sonucu tehlikede. Silahlar, zırhlar ve makineler zamanda geriye gönderildi.
Ultimate General: Gettysburg, Amerikan İç Savaşının en büyük savaşı olan Gettysburg Savaşını yeniden yapılandıran bir strateji oyunudur.
Gettysburg: The Tide Turns for PC ve iOS, Crisis in Command serisi ve Battle of the Bulgedan bilinen tür meraklıları Shenandoah tarafından geliştirilen, ünlü Gettysburg savaşının sıra tabanlı bir
Yorumlar
Yorum ekle