Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scourge of War: Waterloo Türkçe yama

04.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Scourge of War: Waterloo! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Scourge of War: Waterloo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Scourge of War: PC için Waterloo, Take Command serisinden de bilinen bağımsız bir NorbSoftDev tarafından geliştirilen, yüksek puan alan bir dizi taktik gerçek zamanlı strateji oyununun ikinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
10549
Yayın yılı:
2015





Scourge of War: Waterloo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scourge of War: Waterloo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scourge of War: Waterloo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scourge of War: Waterloo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scourge of War: Waterloo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scourge of War: Waterloo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Scourge of War: Gettysburg, Take Command döngüsünün yaratıcısı Norb Timpko tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo olan NorbSoftDevin eseridir.
Napolyonun Waterloodaki seferinin son savaşındaki olayları yeniden yaratma fırsatına sahip olduğumuz Battleground serisinden üçüncü strateji oyunu.
Command & Conquer: The First Decade, son on yılda piyasaya sürülen Command & Conquer serisinden (on bir gerçek zamanlı strateji oyunu ve bir aksiyon oyunu) on iki oyundan oluşan bir settir.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan kült stratejik serinin bir sonraki sekizinci bölümü.
Command & Conquer: PC, PS3 ve X360 için Red Alert 3, beğeni toplayan bir dizi gerçek zamanlı strateji oyununun üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle