Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battleground 8: Prelude to Waterloo Türkçe yama

11.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Battleground 8: Prelude to Waterloo. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Battleground 8: Prelude to Waterloo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan kült stratejik serinin bir sonraki sekizinci bölümü. Oyunun bu bölümünde yaratıcılar, Rusyada Waterloo ve Napolyon tarafından başlatılan Napolyon zamanlarının temasını sürdürüyorlar.

İndirme sayısı:
9031
Yayın yılı:
1997





Battleground 8: Prelude to Waterloo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battleground 8: Prelude to Waterloo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battleground 8: Prelude to Waterloo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battleground 8: Prelude to Waterloo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battleground 8: Prelude to Waterloo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battleground 8: Prelude to Waterloo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ghostwire: Tokyo Prelude, Ghostwire: Tokyo oyununun ön bölümü olan ücretsiz bir görsel romandır.
Napolyonun Waterloodaki seferinin son savaşındaki olayları yeniden yaratma fırsatına sahip olduğumuz Battleground serisinden üçüncü strateji oyunu.
Scourge of War: PC için Waterloo, Take Command serisinden de bilinen bağımsız bir NorbSoftDev tarafından geliştirilen, yüksek puan alan bir dizi taktik gerçek zamanlı strateji oyununun ikinci
Battleground yazarlarının serinin önceki bölümünde oyunculara bağışladığı Napolyon zamanlarına yapılan bir geziden sonra, oyunun dördüncü bölümünde Amerikan İç Savaşı gerçeğine dönüyoruz.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan popüler Battleground stratejik serisinin yedinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle