Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battleground 4: Shiloh Türkçe yama

25.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Battleground 4: Shiloh. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battleground 4: Shiloh (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Battleground yazarlarının serinin önceki bölümünde oyunculara bağışladığı Napolyon zamanlarına yapılan bir geziden sonra, oyunun dördüncü bölümünde Amerikan İç Savaşı gerçeğine dönüyoruz.

İndirme sayısı:
8001
Yayın yılı:
1996





Battleground 4: Shiloh oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battleground 4: Shiloh dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battleground 4: Shiloh klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battleground 4: Shiloh ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battleground 4: Shiloh oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battleground 4: Shiloh içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battleground Collection 1, üçü Battleground serisine ait olan ve Rusyadaki seferden müttefik kuvvetlerle yapılan savaşlara ve Waterloonun nihai yenilgisine kadar Napolyon Savaşları olaylarını
Napolyonun Waterloodaki seferinin son savaşındaki olayları yeniden yaratma fırsatına sahip olduğumuz Battleground serisinden üçüncü strateji oyunu.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan kült stratejik serinin bir sonraki sekizinci bölümü.
Battleground: Ardennes, oyuncuları II. Dünya Savaşının en önemli muharebelerinden birine götüren sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
TalonSoftun 1995teki mükemmel sıra tabanlı stratejisinin yenilenmiş versiyonu.
Yorumlar
Yorum ekle