Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Battleground Collection 1 Türkçe yama

17.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Battleground Collection 1. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Battleground Collection 1 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Battleground Collection 1, üçü Battleground serisine ait olan ve Rusyadaki seferden müttefik kuvvetlerle yapılan savaşlara ve Waterloonun nihai yenilgisine kadar Napolyon Savaşları olaylarını doğrudan sunan dört Talonsoft strateji oyunundan oluşan bir pakettir.

İndirme sayısı:
10274
Yayın yılı:
1999





The Battleground Collection 1 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Battleground Collection 1 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Battleground Collection 1 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Battleground Collection 1 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Battleground Collection 1 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Battleground Collection 1 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Napolyonun Waterloodaki seferinin son savaşındaki olayları yeniden yaratma fırsatına sahip olduğumuz Battleground serisinden üçüncü strateji oyunu.
Amiral gemisi serisinin popülaritesinin düşmesinin ardından TalonSoft, Doğu Cephesi ve Batı Cephesi tarafından başlatılan ve II.
Battleground yazarlarının serinin önceki bölümünde oyunculara bağışladığı Napolyon zamanlarına yapılan bir geziden sonra, oyunun dördüncü bölümünde Amerikan İç Savaşı gerçeğine dönüyoruz.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan kült stratejik serinin bir sonraki sekizinci bölümü.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan popüler Battleground stratejik serisinin yedinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle