Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battleground 9: Chickamauga Türkçe yama

26.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Battleground 9: Chickamauga! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama TFT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Battleground 9: Chickamauga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Amiral gemisi serisinin popülaritesinin düşmesinin ardından TalonSoft, Doğu Cephesi ve Batı Cephesi tarafından başlatılan ve II. Dünya Savaşı sırasında gerçekleşen yeni bir seri üzerinde çalışmaya başladı.

İndirme sayısı:
9360
Yayın yılı:
1999





Battleground 9: Chickamauga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battleground 9: Chickamauga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battleground 9: Chickamauga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battleground 9: Chickamauga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battleground 9: Chickamauga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battleground 9: Chickamauga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battleground Collection 1, üçü Battleground serisine ait olan ve Rusyadaki seferden müttefik kuvvetlerle yapılan savaşlara ve Waterloonun nihai yenilgisine kadar Napolyon Savaşları olaylarını
Napolyonun Waterloodaki seferinin son savaşındaki olayları yeniden yaratma fırsatına sahip olduğumuz Battleground serisinden üçüncü strateji oyunu.
Battleground yazarlarının serinin önceki bölümünde oyunculara bağışladığı Napolyon zamanlarına yapılan bir geziden sonra, oyunun dördüncü bölümünde Amerikan İç Savaşı gerçeğine dönüyoruz.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan kült stratejik serinin bir sonraki sekizinci bölümü.
John Tiller ve TalonSoft tarafından yaratılan popüler Battleground stratejik serisinin yedinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle