Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Offensive Combat Türkçe yama

23.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Offensive Combat, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Offensive Combat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Offensive Combat, mikro ödemeli ücretsiz bir modele dayalı bir FPS oyunudur. Bu, bağımsız stüdyo U4iA Gamesin ilk projesidir. Ancak orada çalışan insanlar amatör değil.

İndirme sayısı:
9190
Yayın yılı:
2023





Offensive Combat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Offensive Combat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Offensive Combat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Offensive Combat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Offensive Combat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Offensive Combat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ardennes Offensive, IncaGoldun bir başka düşük bütçeli teklifidir (1999da SSG tarafından yaratılan aynı adlı klasik savaş oyunuyla karıştırılmamalıdır).
Belirleyici Kampanyalar: Ardennes Offensive, 2010 yılında piyasaya sürülen sıra tabanlı strateji serisinin dördüncü bölümüdür.
Air Offensive, Brightstar Entertainmentın dinamik, arcade çekim ve bilimkurgu uzay aracını seven oyuncular için sunduğu bir tekliftir.
Vietnam: The Tet Offensive, oyuncuları 20. yüzyılın en tartışmalı çatışmalarından biri olan Vietnam Savaşına götüren genişletilmiş bir birinci şahıs nişancı (aksiyon/FPS oyunu) oyunudur.
Tank Taburu: Western Front, tankı sürdüğümüz bir arcade simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle