Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Air Offensive Türkçe yama

12.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Air Offensive. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Air Offensive (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Air Offensive, Brightstar Entertainmentın dinamik, arcade çekim ve bilimkurgu uzay aracını seven oyuncular için sunduğu bir tekliftir. Oyunun aksiyonu, teröristler tarafından saldırıya uğrayan bir ada ülkesinde kuruldu.

İndirme sayısı:
8083
Yayın yılı:
2002





Air Offensive oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Air Offensive dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Air Offensive klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Air Offensive ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Air Offensive oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Air Offensive içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ardennes Offensive, IncaGoldun bir başka düşük bütçeli teklifidir (1999da SSG tarafından yaratılan aynı adlı klasik savaş oyunuyla karıştırılmamalıdır).
Belirleyici Kampanyalar: Ardennes Offensive, 2010 yılında piyasaya sürülen sıra tabanlı strateji serisinin dördüncü bölümüdür.
Offensive Combat, mikro ödemeli ücretsiz bir modele dayalı bir FPS oyunudur.
Vietnam: The Tet Offensive, oyuncuları 20. yüzyılın en tartışmalı çatışmalarından biri olan Vietnam Savaşına götüren genişletilmiş bir birinci şahıs nişancı (aksiyon/FPS oyunu) oyunudur.
Tank Taburu: Western Front, tankı sürdüğümüz bir arcade simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle